Brother – швейні машини


Японська транснаціональна корпорація Brother Industries Ltd розпочиналася з маленької сімейної ремонтної майстерні, заснованої 1908 року в Осаці. В 1934 майстерня переросла в невелике виробництво і випустила першу швейну машинку. Сьогодні швейні машинки Brother – це техніка, яку люблять та знають у всьому світі.

Потужність та універсальність швейних машинок Brother

Модельний ряд швейних машин Бразер – це прості та зручні електромеханічні, а також надійні та розумні комп'ютеризовані машини. Для побутових потреб найчастіше використовуються електромеханічні моделі. Серед них є і зовсім прості модифікації, які ідеально підходять для освоєння навичок машинного шиття. І універсальні пристрої, що працюють з будь-якими видами тканин та виконують до 20 швейних операцій.

Комп'ютеризовані швейні машини Brother викликають повагу фахівців. Вони здатні:

· Виконувати від 80-300 швейних операцій;

· шити в стилі пэчворк та квілтинг;

· Працювати з різними типами матеріалів: від понад легких, до понад важких;

· автоматично виконувати всі налаштування та регулювання.

Усі, хто спробував швейну техніку знаменитого бренду, відзначають безшумність та плавність ходу, особливо у нових моделях від Brother.

Переваги новинок Бразер

Нові серії швейних машин Brother – це техніка із підвищеним робочим потенціалом. 

Купуючи новинку, ви можете розраховувати на надійність її вузлів та агрегатів, а також універсальність у роботі з різними матеріалами – вона дає вам простір для творчості.