Menu
Your Cart

Коверлок Minerva 3000

02 Jul Коверлок Minerva 3000
Повідомлення від minerva 0 Коментар(ів) 529 Перегляд(ів)

Коверлок Minerva 3000

Minerva_M3000CL Minerva M 3000 CL - оверлок, комбінований з плоскошовною машиною. Ця модель допоможе Вам реалізувати будь-які найсміливіші задуми: виріб буде унікальним. Механізми управління оверлока розроблені відповідно до інтуїтивного сприйняття людини. Характеристики даної побутової машини розробили за стандартами промислових машин, що забезпечує їй хорошу надійність у роботі. Відмінна якість швів сподобається і професійним швачкам, і новачкам. Ви будете вражені якістю та простотою роботи на Minerve M 3000 CL.

Технічні характеристики приємно здивують користувачів. Minerva M 3000 CL робить 20 видів швів: оверлочні (виконуються вfoto_m3000_str1залежно від комбінації 2, 3 або 4 ниток, - підходить для будь-яких видів тканини), ланцюгові (ланцюговий рядок з двох ниток використовується для сточування і виконання декоративних швів на звичайних або тканинах, що тягнуться), плоскі (такі шви використовуються при виготовленні шлевок, при обробці низу еластичних виробів) і комбіновані (дозволяють посилити рядок, виконуючи за одну операцію обмітування краю та сточування деталей виробу). Регулятор довжини стібка дозволяє міняти довжину стібка від 1 до 4 мм. Регулятор ширини обрізки дозволяє виконувати шви завширшки до 7 мм. Розпошивальний шов регулюється від 25 до 7 мм. Вбудований палець рольового шва дозволяє без заміни голкової пластини робити в позиції "N" звичайні стібки, а в позиції "R" - вузький рольовий.Рядки Minerva 3000foto_m3000_str4

Кольорові регулятори натягу нитки дають можливість натягу нитки під час роботи з нестандартними тканинами. Колірна індикація всіх ниток дозволяє уникнути неправильної заправки нитки. Автоматичний заправник петлювачів заправляє нижній та ланцюговий петлювач ниткою в один дотик.

За допомогою регулятора диференціала тканину можна розтягнути або прибрати в складки. Верхній петель, що відключається, дозволяє переходити від функцій оверлока до плоских швів. Регулятор притиску лапки дозволяє змінювати швидкість, звільняючи руки. Вбудована лампа постійно висвітлює робочу зону. Зручне транспортування забезпечує вбудована ручка для перенесення коверлока.

Незважаючи на досить високу максимальну швидкість - 1300 об/хв - Minerva M 3000 CL має знижену вібрацію. Швидкознімний контейнер для відходів дозволяє утримувати робоче місце у чистоті. У комплект Minervi M 3000 CL входять підставки для котушок, пластина для розшивних рядків, маслянка, пензлик для чищення коверлока, запасний ніж, педаль ножа та інструкція російською мовою.

Віддаючи перевагу при купівлі коверлокуMinerva M 3000 CL, Ви переконаєтеся у відмінному співвідношенні ціни та якості.