Гарячі або, як ще називають «термо – ножиці» не новинка у швейному виробництві, але ми маємо надто малою інформацією і маємо не повне уявлення, що – ЦЕ!

Чудо ножиці мають широкий профіль призначення, від розрізання атласних стрічок, до кабелю діаметром 2 мм.

Гарячі ножиці для тканини: найпростіший варіант (і за ціною та вартістю) це звичайні ножиці з нагрівальним елементом, прикріпленим до леза за допомогою зварювання

Купити гарячі ножиці для тканини

Наступний варіант - це термоніж, складніший пристрій

Багато кравців працюють з такими тканинами, як брезент, фільтр - тканина, прогумовані тканини та відчувають певні складності, як у розкрої, так і у обробці.

Гарячий ніж з легкістю виконають крій будь-якої з перерахованих вище тканин, а також запаюють зріз, що не вимагає подальшої обробки.

Ще з дитячих часів ми пам'ятаємо красиві квіти з тканин та яскраві прапорці! Багато років тому, та й зараз використовують паяльник або просто підігрівають кравецькі ножиці, останній варіант дуже незручний і травматичний.

Сьогодні все набагато простіше! Включаємо в розетку та за лічені хвилини наш апарат готовий! Не дивлячись на свій невеликий розмір і вага – ножиці мають потужність 80W! Завдяки довгому кабелю (3м.) Ви без особливих зусиль виконаєте розкривання об'ємних деталей. Залежно від матеріалу, з яким Ви працюєте, можна відрегулювати необхідну температуру.

Легкий, компактний, простий у користуванні - це основні характеристики «гарячих ножиць».

Гарячі ножиці для тканини (1 варіант) мають потужність 100 Ватів. На вигляд дуже прості (звичайні ножиці із привареним нагрівальним елементом). Рекомендовані не для промислового виробництва.