Menu
Your Cart

Квілтинг: історія

01 Nov Квілтинг: історія
Повідомлення від minerva 0 Коментар(ів) 603 Перегляд(ів)

Квілтінг має довгу історію. Традиційний квілтинг використовує мотиви та малюнки, яким налічують сотні років. Зовсім недавно квілтінг придбавkvilt_3велику популярність, став визнаватися як вид мистецтва, виставлятися в музеях, стаючи все більш звичним зі зростанням його популярності. Квілти привносять позитивні емоції в наше життя і не тільки як покривала для ліжка. Спеціальні аксесуари роблять квілтинг більш простим, ви можете втілити усі ваші мрії в реальність.

kvilt_1

Верхній транспортерВЕРХНИЙ ТРАНСПОРТЕР( крокуюча лапка)

Верхній транспортер просуває тканину додатково зверху, сприяючи її рівномірній (без посадки) подачі. Ця лапка дозволяє шити без стягування тканини, так як матеріал просувається одночасно зверху (транспортером) та знизу зубчастою рейкою). Направник для квілтингу використовується для бездоганного розташування рядків паралельно один одному та створення широкого припуску для шва.

Кажуть, що кожен клаптик у виробі, створеному в техніці пэчворк, також унікальний, як і людина, яка його створила.

Швейні машинки Minerva Дніпро допоможуть Вам виявити всю свою творчість у виготовленні великого квілта у вигляді портьєри, зручної ковдри або маленьких речей, таких як дивані подушки чи інші предмети домашнього вжитку.kvilt_2

КЛАПКА ДЛЯ РОБОТ З ПРИПУСКОМ 6мм

Зшийте тканини з припуском 6мм швидко та акуратно. Ідеально для пэчворка, в якому традиційно використовують припуски 6мм.

Комбінуйте різні кольори та тканини

Ви можете варіювати не тільки різні кольори тканин, згрупованих у ковдру, але також можете з'єднати їх за допомогою різних швейних технік. Наприклад, контраст вишивки вільною стежкою із простими прямими лініями. Можливості цього нескінченні, лише потрібні правильні інструменти.

Лапка для штопки та вишивкиКЛАПКА ДЛЯ ШТОПКИ

Підпружинена лапка для вільного стібка квілтів та вишивок довільної форми. Передня відкрита частина лапки сприяє кращому огляду під час виконання вільної машинної стібки. Перед використанням цієї лапки опустіть нижній транспортер.

 

Роботи у техніці квілтингу подобаються дітям

kvilt_4

Найкращий початок дня для ваших дітей – це плюшеве ведмежа біля ліжечка, зроблене вашими руками в техніці печворк. Або сумочка з квілтингом для книг. Особливе почуття від вироблених власними руками виробів у техніці пэчворк оточуватиме любов'ю дітей протягом усього життя.

КЛАПКА ДЛЯ КВІЛТИНГУ ДЛЯ ШИТТЯ «У РОЗКОЛ»

Використовуйте цю лапку для ідеального відстрочення у шов. Напрямна чітко слідує за лінією шва, зберігаючи її бездоганною. Вона ще може бути застосована як центральна напрямна для пришивання аплікації і для пошиття по наміченій лінії.