Машини для шиття шкіри

Швейні машини для шиття шкіри Мінерва - тема, що дуже часто цікавить Вас. Можна розділити цей клас машин на безліч категорій: машинки для пошиття взуття, для пошиття сумок та шкіри - галантереї, дублянок та шкіряних курток.

Shunfa SF 6-9

 

 

Shunfa SF 6-9 Машинка призначена для роботи з важкими тканинами, шкірою.

Shunfa SF 0318

 

 

Shunfa SF 0318машинка з подвійним просуванням, чохли, дублянки, куртки.

 

 

Shunfa SF 3-302 кушнірська машинка, для роботи з хутром та шкірою

Машинка для ремонту взуття Версаль

 

Версальрукавна машина для ремонту взуття.

Список моделей можна продовжувати і продовжувати, але є й простіші способи роботи зі шкірою. Багато майстерень та ательє не бачать необхідності купувати дороге обладнання, використовують прості пряморядні машинки для середніх та важких тканин. Одна з найпопулярніших моделейShunfa 818. Дана модель має високий підйом лапки, що дозволяє прошивати товсті шари, як тканини, так і хутра, шкіри. Завдяки великому стібку (7-мм) Ви виконаєте гарний оздоблювальний рядок, який є прикрасою виробу. Для більшої зручності в роботі з такими матеріалами, як шкіра, вініл, замша РольфусТефлонова лапкарекомендуємо використовувати такі лапки:рольфусілапка з тефлоновою підошвою.

Детальнішу інформацію Ви можете отримати на сайтіsewing.in.ua.

 

Виробничі швейні машини

Наш інтернет-магазин спеціалізується також на промисловому устаткуванні.і ми з великим задоволенням допоможемо Вам легко визначитися з вибором товару і супутнім аксесуарам! На ринку величезна кількість фірм виробників, але ми запропонуємо найкращі та за доступною ціною!

Пряморядкова швейна машинаІснує величезна кількість обладнання! Це пряморядні машинки(що виконують лише пряму строчку). Пряморядкові машинки діляться на підвиди, це легкі тканини (довжина стібка до 5мм) призначені для роботи з легкими тканинами, машинки для важких тканин (довжина стібка до 8мм) працюють з товстими тканинами такими як джинс, пальтові тканини і т.д, і машинки з подвійним просуванням або, як ще кажуть «безпосадочні», як правило ці моделі працюють з надважкими тканинами, шкірою (довжина стібка до 10 мм) чохли, вітрила, тенти)

ОверлокКраєобмічувальні - оверлоки. Дані моделі виконують обробку шва, бувають 3-х ниткові, 4-х і 5-и ниткові оверлоки. Існують також машинка для виконання рольового шва (вузький краєобмічний шов) Всі моделі поділяються на класи, залежно від тканин. Наприклад для легких тканин з маркуванням моделі вказана літера - М, середні-S, важкі -Н.

РозшивкаПлоскокошові чи розпошивальні машинки.Призначені для роботи з трикотажем, як правило, це підрубка та окантовка виробів, настрачування лампасів та окремих деталей. Деякі моделі оснащені укладачем нитки, що дозволить виконувати оверлочний шов та з лицьового боку виробу. Завдяки додатковим пристосуванням, а саме додатковому пристосуванню «Окантователь» Ви легко опрацюєте будь-яку деталь будь-якої складності (пройма, горловина, низ виробу

Кушнірські машини - призначені для роботи з хутром та шкірою! Дана категорія машин також підрозділяється на підвиди залежно від товщини хутра чи шкіри ми запропонуємо Вам відповідну модель, щоб у подальшій роботі не було необхідності переналаштування чи допомоги механіка.

Пітельні машинки! Як нам усім відомо, що по зашморгу визначається якість виробу! Існує кілька моделей, стандартна петля (сорочки), глазкова (вся верхній одяг)

 

Промислові швейні машини

minerva_871На виробництві, у швейних цехах та ательє працюють промислові машини. Такі машини не відрізняються кількістю функцій, виконують певні функції. Промислові швейні машини мають потужний двигун. На відміну від побутових, промислові машини працюють більше, вони більш надійні та витривалі. Пошиті на таких машинках вироби дуже якісні.

В Україні представлені такі виробники промислових машин:JUKI,SHUNFA,GOLDEN WHEEL,JACK,SIRUBA,TYPICAL,GEMSY.

Як і побутові, промислові швейні машини бувають різних типів: прямострокові, оверлоки, машини для виготовлення петель, машини для декоративного оздоблення і т.д.

Сьогодні в Україні найпопулярніша фірма-виробник швейних промислових машин – марка JUKI (Японія). Компанія випускає одно- та двоголкові промислові машини, оверлоки, плоскошовні машини, машини для обмітування петель і т. д. Наприклад: JUKI APW-896 призначена для шиття прямих та косих кишень із клапанами, а JUKI DP-2100 сточує рукав із поличками виробу.

Відома й марка SHUNFA. Машинки, що виробляються цією фірмою, відрізняються високою якістю, надійністю та продаються за доступними цінами. Shunfa випускають обладнання для розкривання, стьобальні машини, пряморядкові машини.

Торгова марка Golden Wheel (Тайвань), крім пряморядних машин, випускає гудзичні та колонкові машини.

Окрім промислових машин, на виробництві використовують машини для волого-теплової обробки (СОТ). Популярні такі виробники СОТ: SILTER, ELNA. До СОТ відносяться дошки для прасування, преси для прасування, парогенератори.

Також поряд із промисловими швейними машинами та машинами для СОТ, до промислового обладнання відносять розкрійні машинки дискового, стрічкового та вертикального типу, автоматичні розкрійні комплекси. В Україні поширені такі виробники: JUKI, TYPICAL, SHUNFA.