Наш інтернет-магазин спеціалізується також на промисловому устаткуванні.і ми з великим задоволенням допоможемо Вам легко визначитися з вибором товару і супутнім аксесуарам! На ринку величезна кількість фірм виробників, але ми запропонуємо найкращі та за доступною ціною!

Пряморядкова швейна машинаІснує величезна кількість обладнання! Це пряморядні машинки(що виконують лише пряму строчку). Пряморядкові електронні швейні машини Brother діляться на підвиди, це легкі тканини (довжина стібка до 5мм) призначені для роботи з легкими тканинами, машинки для важких тканин (довжина стібка до 8мм) працюють з товстими тканинами такими як джинс, пальтові тканини і т.д. , і машинки з подвійним просуванням або, як ще кажуть «безпосадкові», як правило ці моделі працюють з надважкими тканинами, шкірою (довжина стібка до 10 мм) Для роботи з великими та об'ємними деталями існують моделі з подовженим вильотом рукава, що дозволять сточувати дуже великі деталі (чохли, вітрила, тенти)

ОверлокКраєобмічувальні - оверлоки. Дані моделі виконують обробку шва, бувають 3-х ниткові, 4-х і 5-и ниткові оверлоки. Існують також машинка для виконання рольового шва (вузький краєобмічний шов) Всі моделі поділяються на класи, залежно від тканин. Наприклад для легких тканин з маркуванням моделі вказана літера - М, середні-S, важкі -Н.

РозшивкаПлоскокошові чи розпошивальні машинки.Призначені для роботи з трикотажем, як правило, це підрубка та окантовка виробів, настрачування лампасів та окремих деталей. Деякі моделі оснащені укладачем нитки, що дозволить виконувати оверлочний шов та з лицьового боку виробу. Завдяки додатковим пристосуванням, а саме додатковому пристосуванню «Окантователь» Ви легко опрацюєте будь-яку деталь будь-якої складності (пройма, горловина, низ виробу

Кушнірські машини - призначені для роботи з хутром та шкірою! Дана категорія машин також підрозділяється на підвиди залежно від товщини хутра чи шкіри ми запропонуємо Вам відповідну модель, щоб у подальшій роботі не було необхідності переналаштування чи допомоги механіка.

Пітельні машинки! Як нам усім відомо, що по зашморгу визначається якість виробу! Існує кілька моделей, стандартна петля (сорочки), глазкова (вся верхній одяг)