Швейно-вишивальні машини

minerva_2009Вишивальні машини Minerva з'явилися внаслідок швидкого розвитку мікропроцесорної техніки. Ці машини сумісні з комп'ютерами. Потенціал швейно-вишивальних машин безмежний: понад 500 звичайних та декоративних операцій, 10 видів петель, регулювання натягу верхньої та нижньої нитки в автоматичному режимі, кілька алфавітів. Також машини вишивають хрестом та гладдю, роблять ришельє та мережки. Створивши малюнок на комп'ютері, можна зробити свою вишивку "насправді".На швейно-вишивальних машинахКрім професійного шиття, можна використовувати автоматичну вишивку з п'яльцями.

Машини такого класу працюють у двох режимах: швейна машина та машина вишивальна. Коли вимкнений вишивальний блок, споживач працює на машині високого класу з ротаційним (вертається) човником, який застосовується на промислових машинах. Човник робить повне обертання, що сприяє виконанню якісного рядка (характерно для промислових машин).

Пам'ять швейно-вишивальних машин містить багато швейних програм: це основні рядки, еластичні рядки (для трикотажу), краєобмічні та декоративні. Багато петель можна виконувати в автоматичному або напівавтоматичному режимі. На цих машинах можна вишивати максі-візерунки без підключення вишивального блоку. Сенсорний екран відображає всі параметри вишивки: розмір, положення, центрування. Вишивки можна завантажувати з модуля вишивки, карти пам'яті, комп'ютера або інтернету.

Працювати на швейно-вишивальні машини легко і просто, в них все досконало продумано.

Перевагою цих машин є те, що вони в автоматичному режимі можуть вишивати хрестом, гладдю, роблять рішельє, квілтинг, мережки. За допомогою комп'ютера можна створювати будь-які вишивки (для цього потрібно придбати програмне забезпечення).

Швейно-вишивальні машини втілять Ваші мрії у реальність.