Menu
Your Cart

Minerva MC 440 швейно-вишивальна машина

13 Nov Minerva MC 440 швейно-вишивальна машина
Повідомлення від minerva 0 Коментар(ів) 411 Перегляд(ів)

Швейно-вишивальна швейна машина Minerva MC 440

Стандартні аксесуари комп'ютеризованої швейно-вишивальної машини Minerva 440

1. Універсальна лапка.

2. Лапка для пришивання блискавки.

3. Лапка для викидання петель.

4. Оверлочна лапка.

5. Лапка для потайної підшивки низу.

6. Лапка для декоративних строчок.

7. Лапка для пришивання ґудзиків.

8. Лапка для простої вишивки.

9. Шпульки (3шт.).

10. Напрямна для краю/вистібування.

11. Утримувач для котушок (великий).

12. Утримувач для котушок (маленький).

13. Фетровий амортизатор для котушок.

14. Вертикальний штифт для котушок.

15. Викрутки (велика та маленька).

16. Пензлик / розпірник.

17. Голки (3шт.).

18. Сітка.

19. Набір для вишивки (L-110*170).

20. М'яка обкладинка.

Регулювання тиску притискної лапки

Тиск лапки на тканину вже спочатку налаштований на оптимальну величину і не вимагає додаткового регулювання (для легких та середніх тканин).

Однак, якщо ви бажаєте відрегулювати тиск, скористайтеся монеткою. При роботі з важкими тканинами слід послабити тиск лапки на тканину, повернувши регулятор тиску проти годинникової стрілки. Для тонких тканин слід збільшити тиск відповідно повернувши регулятор за годинниковою стрілкою.

Режим вишивки

Дисплей режиму вишивки – екран вибору виду вишивки.

1. Вбудований зразок вишивки.

2. Вбудована літера вишивки.

3. Зразки з USB.

Кнопки швейно-вишивальної машини Мінерва MC 440

1. Кнопка старт/стоп

Машина запуститься, якщо натиснути кнопку старт/стоп, та зупиниться, якщо натиснути вдруге.

Спочатку шиття машина працюватиме повільно.

2. Кнопка реверсу/виходу

Кнопка реверсу використовується для шиття назад. Значок на РК-дисплеї позначає шиття назад. Машина постійно шитиме назад, відпустіть кнопку, щоб шити вперед. Шити у зворотному напрямку можна лише Зразки рядків 1-5 і зразки групи 00. Якщо Ви натиснете кнопку реверсу перед початком шиття, машина постійно шитиме назад; натисніть кнопку знову, щоб шити вперед. У режимі вишивки, натисніть цю кнопку, щоб повернути екран вибору, вибраний зразок буде скасовано.

3. Кнопка авто - закріплення/локалізації

Якщо вибираються Зразки рядків 0 і Зразки 13-26 з Групи зразків "A", машина відразу прошиває 3 стібка, що закріплюють, коли натискається кнопка авто - закріпки, після чого автоматично зупиняється. На РК екрані з'являється піктограма, доки машина не зупиниться. Виберіть зразок (крім Зразків рядків 0 і Зразків 13-26 з Групи зразків "A"), натисніть кнопку авто-закріплення, машина прошить 3 стібка, що закріплюють, в кінці поточного зразка і автоматично зупиниться.

На РК екрані з'являється піктограма, доки машина не зупиниться. Ця функція буде скасована, якщо натиснути цю кнопку знову або вибрати інший зразок. У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб перевірити розмір площі вишивки.

4. Кнопка положення голки вгору/вниз

За допомогою цієї кнопки Ви можете зупинити голку у верхньому положенні або в матеріалі, коли Ви припиняєте шити. Натисніть кнопку, щоб стрілка на РК дисплеї вказувала вгору; голка переходить у найвище становище і зупиняється там після шиття. Натисніть кнопку, щоб стрілка на РК дисплеї вказувала вниз; голка переходить у нижнє становище і зупиняється там після шиття.

Зверніть увагу: Під час шиття натисніть кнопку положення голки вгору/вниз; машина зупиниться автоматично.

5. Регулювальний лімб обмеження швидкості

Регулювальний лімб обмеження швидкості може контролювати швидкість шиття. Повертайте лімб у напрямку за годинниковою стрілкою, щоб збільшити швидкість шиття. Повертайте лімб проти годинникової стрілки, щоб зменшити швидкість шиття.

6. Кнопка підтвердження введення даних

Натисніть цю кнопку для підтвердження вибору. У звичайному режимі натисніть цю кнопку, щоб переглянути зразок. У режимі запам'ятовування натисніть цю кнопку, щоб переглянути зразок.

7. Кнопки зі стрілками

Ці кнопки використовуються для вибору потрібного зразка, функції і т.д.

8. Кнопки зразків рядків із порядковими номерами

Натискайте ці кнопки, щоб вибрати зразки рядків, зображені поруч із пронумерованою кнопкою, коли кнопка вибору режиму встановлена ??в режимі Прямий режим.

9. Кнопка дзеркального відображення

Крім зразків рядків 0 і зразків 13-26 з Зразків групи "A", інші зразки можуть бути відображені дзеркально шляхом натискання кнопки дзеркального відображення. Машина шиє відображений зразок доти, доки кнопка не буде натиснута знову. Функцію дзеркального відображення також буде скасовано, якщо зразок зміниться.

10. Кнопка подовження раппорта рядка/зміни розміру

Зразки 27-50 Групи А можна подовжити в 5 разів більше за їх початкову довжину за допомогою цієї кнопки. Зміна ширини або довжини рядка дає більшу різноманітність зразків. У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб відкрити вікно зміни розміру.

11. Кнопка для роботи подвійною голкою/поворотна кнопка

Крім зразків рядків 0 і зразків 13-26 групи зразків "A", інші зразки можуть шитися в подвійній паралельній лінії однієї і тієї ж рядки за допомогою подвійної голки. Натисніть кнопку подвійної голки, і машина автоматично зменшить максимальну ширину рядка. Натисніть цю кнопку знову, щоб повернутися до режиму шиття однією голкою. У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб повернути зразок вишивки.

12. Кнопка налаштування довжини стібка/кнопка вибору стібка вперед/назад

При виборі будь-якого стібка машина автоматично встановлює рекомендовану довжину стібка, яка вказується цифра міна РК екрані. Довжина стібка регулюється натисканням кнопок налаштування довжини стібка. Щоб зменшити довжину стібка, натисніть кнопку "-" (ліворуч). Щоб збільшити довжину стібка, натисніть "+" (праворуч). Довжина стібка регулюється від "0.0" до "4.5". Деякі стібки мають обмежену довжину. У режимі вишивки натискайте цю кнопку, щоб перегорнути вперед або назад номери поточних стібків.

13. Кнопка налаштування ширини стібка/кнопка вибору кольору вперед/назад

При виборі будь-якого стібка машина автоматично встановлює рекомендовану ширину стібка, яка вказується цифрами на РК екрані. Ширина стібка регулюється натисканням кнопки налаштування ширини стібка. Для більш вузького стібка натисніть кнопку зліва. Для більш широкого стібка натисніть кнопку праворуч. Ширина стібка регулюється від "0.0" до "7.0". Деякі стібки мають обмежену ширину.

При виборі зразків рядків 1-4 і зразка 00 групи "А", положення голки регулюється кнопками налаштування ширини стібка. Натискання кнопки вліво перемістить голку вліво. Натискання кнопки праворуч перемістить голку праворуч. Числа змінюватимуться від лівого положення "0.0" до крайнього правого положення "7.0". Попередньо центральне положення голки вказується як "3.5". У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб переглянути частину кольору вперед або назад.

14. Кнопка пам'яті/налаштування швейно-вишивальна машина Minerva MC 440

Натисніть кнопку пам'яті, щоб ввести режим пам'яті, та збережіть комбінації символів або декоративних рядків. Зразки рядків прямого режиму та зразки 13-26 із Групи зразків "A" не запам'ятовуються. У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб увійти до програми інсталяції.

15. Кнопка очищення пам'яті/повернення

У разі неправильного збереження або вибору рядка, натисніть цю кнопку для видалення з пам'яті або повернення до попереднього зображення.

Швейні машинки Minerva ціна від 90 $

16. Кнопка вибору групи зразків/кнопка налаштування кольору

РК екран буде налаштовано на прямий режим зразків рядків, коли Ви вмикаєте машину. Натисніть кнопку вибору групи зразків, РК-екран автоматично виведе екран вибору групи зразків. За допомогою кнопок зі стрілками виберіть потрібну групу рядків. У режимі вишивки натисніть цю кнопку, щоб встановити один або кілька кольорів для зразка вишивки.

Увага: Позначення на кнопці призначене для моделі, що шиє, а зображення збоку кнопки розраховане на модель для вишивки. Для отримання детальнішої інформації зверніться до посібника користувача.