Стильно, і не тільки

minerva_square_Кожен із нас, чи то в дитинстві, чи в свідомому віці, відвідував музей, місце, де живе буйство фарб та сюжетів. Думаю, багато хто чув про картину російського художника Казимира Малевича ”Чорний квадрат”. Полотно створено у 1915 році, але досі зовні невигадлива композиція – на білому тлі чорний квадрат – розбурхує уми як дослідників, так і любителів живопису. Сам художник вважав ”Чорний квадрат” вершиною всього!

Виробник швейних машин Toyota Motor Corporation вирішив порадувати тих споживачів, хто любить стильні речі, та представила на ринку швейного обладнання кілька моделей чорного кольору: Toyota Jet B 224 та Toyota Super Jeans 15.

Toyota JET B 224, Напівавтомат, 24-шва .Електромеханічна швейна машина Toyota Jet B 224виконує 24 операції, що дозволить виконати будь-які швейні маніпуляції: від ремонту до пошиття виробів. Максимальна ширина стібка 0,5 див, довжина – 0,4 див. На машині можна відстрочити край виробу (у тому числі трикотажне) посиленою строчкою, внутрішні шви обробити зигзагом (ширина до 5мм), прикрасити виріб, використавши подвійну голку та різноманітні декоративні строчки. Вимкнувши зуби, тобто відключивши механізм подачі тканини, можна виконати вишивку на виробі або заштопати дірку. Знімна рукавна платформа полегшить обробку вузьких місць, рукавів та штанів. До Toyota Jet B 224 додається додатковий набір аксесуарів, що включає лапку для виконання прямої петлі (петля-напівавтомат), 3 шпульки, набір голок, викрутку, маслюк і випарювач.

Але фірма-виробник не зупинилася на досягнутому і представила швейну машину.Toyota Super Jeans 15, яка сподобається і професіоналам, і початківцям. Для полегшення роботи на машині є спеціальний відсік із підказками. Фіксовані рядки дозволять легко виконати будь-які швейні операції, а горизонтальний човник забезпечує зручну і швидку заправку нитки в голку. Toyota Super Jeans 15 виконує 15 видів рядків. За допомогою збільшеної спецлапки можна пошити до 12 шарів джинсу (максимальна висота підйому лапки 12мм). Як і в Toyota Jet B 224, у Toyota Super Jeans 15 є ниткодивач, що спрощує заправку верхньої нитки. Дана швейна машина виконує петлю у напівавтоматичному режимі. У додатковий набір аксесуарів входить набір голок, 2 шпульки, лапка для зшивання товстих тканин, лапка для потайного шва, оверлочна лапка, лапка для прямої петлі, викрутка та випаровувач.

Завод-виробник надає цим моделям 3 роки гарантії.

Якщо Ви стильна людина та стежите за модними тенденціями, зверніть увагу на вишукані чорніToyota Jet B 224іToyota Super Jeans 15, які допоможуть реалізувати творчі задуми та стануть трендовим аксесуаром Вашого інтер'єру.