Menu
Your Cart

Питання щодо в'язальних машин

29 Sep Питання щодо в'язальних машин
Повідомлення від minerva 0 Коментар(ів) 741 Перегляд(ів)

1. В'язальна машина. Що це таке?

В'язальна машина – машина, призначена для вив'язування виробів у домашніх умовах. Також за допомогою в'язальної машини можна створити гумкиабо орнаменти, щоб прикрасити будь-яку річ.

2. Яке призначення в'язальної машини?

За допомогою в'язальної машини можна заощаджувати, обв'язуючи всю родину. Ви та Ваші рідні будете індивідуальні. А ще можна заробляти гроші, якщо в'язати на замовлення.

3.Чим відрізняється машинна в'язка від ручної?

Щоб зв'язати виріб на машині, потрібне підготовлене місце з гарним освітленням. Ручна ж в'язка займає багато часу, за допомогою якої можна відволіктися від проблем.

minerva_191802_14. Що можна зв'язати на в'язальній машині?

Ви можете зв'язати все, що душі завгодно: сукня, светр, рукавички, шкарпетки, шарф або шаль. У журналах з в'язання можна знайти схеми будь-яких виробів.

5. Які нитки слід використовувати на в'язальних машинах?

Для в'язальних машин можна використовувати будь-які нитки тонкі, товсті. Вибір ниток залежить від класу машини: що вище клас, то тонкі нитки потрібно використовувати.

6. Класифікація в'язальних машин.

В'язальні машини бувають: двофонтурні та однофонтурні, електронні та механічні перфокарткові.

7. У чому відмінність однофонтурної в'язальної машини від двофонтурної?

У однофонтурної в'язальної машини одна голка, на якій виконується основне вив'язування. Двофонтурна машина має дві голки і складається з машини та приставки. Такі машини дають змогу вив'язувати дволицеве ​​полотно.

8. У чому відмінність електронної машини від перфокартки?

Електронні в'язальні машини управляються програмним забезпеченням (ПЗ), встановленим на ПК. ПЗ дозволяє створювати візерунки різної складності та в'язати річ за заданими контурами. На перфокарткових машинах наносять візерунок на перфокарти у вигляді набитих отворів. Пристрій обробляє інформацію та передає сигнал голкам, які створюють візерунок.

9. Скільки часу знадобиться у тому, щоб зв'язати виріб машиною?

Все залежить від моделі в'язальної машини та досвіду роботи. Невеликий виріб можна зв'язати приблизно за 2 години.