Menu
Your Cart

В'язальна машинка Minerva

29 Sep В'язальна машинка Minerva
Повідомлення від minerva 0 Коментар(ів) 724 Перегляд(ів)

minerva_387_В'язання – це один із способів створення полотен та тканин із ниток пряжі! Ми можемо тільки здогадуватися, як людина вигадала цю техніку! Вченими було доведено, що перші речі, вірніше річ – що нагадує шкарпетку чи панчоху, були створені ще 11-14в до н.е. Дуже шкода, що ці перші вироби не дожили до наших часів, але не дивно, адже це було так давно!

minerva_107Пройдуть віку і вже ближче до 16 століття, в'язані речі займуть свою нішу серед інших незамінних речей. Це буду рукавички, панчохи та наволочки! У ті часи це була надто велика розкіш мати в'язану річ, і тому могли собі дозволити тільки заможні люди! Тільки в 1589 році з появою першого верстата, в'язані речі пустили в масове виробництво і стали доступні кожному.

minerva_pia3_Мине ще не одна сотня років і в'язані речі будуть першою потребою у нашому гардеробі. Ми з любов'ю носитимемо пов'язані руками наших мам і бабусь шапки, светри, шкарпетки та костюми. У 80-ті роки 20 століття буде пік в'язаних речей і на зміну ручному в'язанню додасться і машинне! Однією з найпопулярніших машинок буде «НЕВА 3», потім з'являться «Українка» «Северянка»! З великим «блатом» почнуть з'являтися і перші в країні машини Японського та Німецького виробництва!

Ось ми й дійшли до наших літ! На сьогодні існували дві особливо популярні фірми в'язальних машин Silver Reed і Brother. Дозвольте Вам представити новинку у в'язальному промислі, це в'язальна машина Minerva

В'язальна машина Minerva

Наша фірмавже досягла успіху у сфері побутового та промислового обладнання, але ми йдемо далі, враховуючи всі побажання наших покупців! Наше обладнання цінне не лише нашому покупцю, а й далеко за межами нашої країни! Нехай наша новинка не першовідкриття, але ми гарантуємо гідну конкурентку вже існуючим в'язальним машинам! Ми не пропонуємо, що кардинально нове, це всім знайоме старе з новим ім'ям та у новому вигляді!

А найголовніше-ЦЕ ЦІНА!

Наш девіз - ЦІНА І ЯКІСТЬ для кожного!