Пройшло багато часу з того часу, коли вишивка виконувалася лише вручну. Тепер вишивка стала частиною нашого життя, надаючи елегантності різним речам. У процес створення вишивки залучаються все більш цікаві малюнки та різні комбінації ниток та тканин. Пориньте у чудовий світ вишивки із сучасними вишивальними аксесуарами від Minerva.

visivk_vid_lapkaДодайте елегантності до вашого житла.

За допомогою вишивки легко перетворити просту кімнату на просто чудову. Прикрасьте постільну білизну та подушки різними візерунками чи канвою, і вони оживуть у вас на очах!

Вам навіть не потрібна тканина!

Вільна вишивка ще більше розширює межі творчості. Створіть вишивку на водорозчинному стабілізаторі, потім занурте у воду - і у вас в руках шедевр лише з вишитих ниток. За допомогою такої техніки можна створювати мережива, декоративні прикраси та оформлення на альбоми.

.    Вам навіть не потрібна тканина!

Колекція вишивок від Minerva.

Сьогодні вишивальні малюнки можна знайти у різних місцях, але тільки в колекції вишивок Мінерва багатий вибір малюнків, які пройшли серйозний відбір за якістю.

Дотик старовини до сучасного інтер'єру.Дотик старовини до сучасного інтер'єру.

 

До декору в чорно-білих тонах можна додати вишивку із поєднання геометричних елементів та мозаїки. Малюнки можуть бути як простими, так і складними, або підібрані з ексклюзивних мотивів Minerva, які додадуть елегантності та краси звичайним речам.