Швейно-вишивальні машини Janome: надійність та досконалість кожної деталі

Зробивши свої перші кроки ще у 1921 році, компанія Janome виросла до промислового гіганта, продукцію якого знають та люблять у всьому світі. Наближаючись до свого 100-річного ювілею, знаменитий японський бренд може похвалитися не лише інноваційною швейною технікою, а й високоякісними швейно-вишивальними машинами Janome.

Чим привабливі швейно-вишивальні машини Джаноме?

Для швачки головна перевага швейно-вишивальних машинок в їхній універсальності. Можливість виконання на одному пристрої і швейних та вишивальних операцій дозволяє значно розширити асортимент виробів.

У модельному ряді універсальної техніки відомого бренду збереглася така вузькоспеціалізована функція, як робота з певними типами матеріалів. Однак новинки компанії радують майстринь розширенням можливостей та дозволяють працювати з усіма типами тканини. Це означає, що вибираючи вишивальні машини Janome, варто віддати перевагу саме новим модифікаціям.

Чим хороші новинки Janome?

На користь вибору останніх моделей свідчить і те що, що вони створюються з урахуванням недоліків старих модифікацій. Удосконалюються окремі вузли техніки, збільшується її надійність, розширюється творчий потенціал. Незначне підвищення вартості швейно-вишивальних машин Джаноме компенсується функціональними перевагами новинок:

  • підвищена швидкість шиття та вишивки;
  • збільшення кількості швейних операцій;
  • різноманітність готових вишивальних візерунків;
  • робота з будь-якими видами тканин.

Навіть маючи досвід роботи на швейних машинах, самостійно вибрати новий пристрій важко. Тут потрібна допомога кваліфікованого спеціаліста.