Швейна промисловість — одна з галузей легкої промисловості, завдання якої полягає у найбільш повному задоволенні попиту товари народного споживання. Зростання обсягу швейного виробництва та поліпшення якості одягу, що випускається, знаходяться в прямій залежності від подальшого вдосконалення та інтенсифікації технологічних процесів, оснащення підприємств новою високоефективною технікою, вдосконалення структури та управління виробництвом, організації праці раціонального використання матеріальних та енергетичних ресурсів, впровадження досягнень науки і техніки, покращення якості роботи у всіх ланках виробництва.

Сучасні вишивальні швейні машини Janome Мemory Сraft має роздільну здатність понад 65000 кольорів і найбільший розмір серед екранів у вишивальних машинах. Екран може рухатися. Натисканням кнопки можна рухати екран вгору та вниз.

У машині вперше застосовано лінійний роликовий направник - механізм, який зазвичай використовується для промислових роботів. Він має в своєму розпорядженні п'яльці з більшою точністю, ніж усі попередні вишивальні машини. Це дозволяє виконувати вишивку з такою точністю, що навіть за дуже близького розгляду стібки виглядають професійно.

Можна використовувати як традиційні способи передачі дизайнів вишивки: пряме з'єднання з комп'ютером, карти Compact Flash, CD-ROM і стандартний USB-брелок, так і сучасні бездротові технології StichLink, що дозволяють передавати інформацію з комп'ютера в машину, навіть якщо він знаходиться в іншому наприкінці будинку.

Управління функціями машини здійснюється прямо на екрані стілусом. Меню машини стало ще більш простим та зручним. Удосконалена система ярликів дозволяє швидко вибирати потрібні програми та функції.

Сучасний екран дозволяє переглядати дизайни вишивки в режимі 3D. До редагування додано низку нових функцій. Наприклад, можливість перенесення будь-якого з 52 декоративних рядків у вишивку. Нові режими дозволять створювати дивовижні дизайни одразу на екрані машини