Японська марка Janome відома у всьому світі вже майже століття. Компанія пропонує більше 200 моделей швейних машин, які підійдуть майстриням-початківцям і професійним швачкам. Продукція відповідає міжнародним стандартам ISO 9002 та 14001. Популярні моделі ви можете купити з доставкою по Києву та Україні.

Як вибрати швейну машинку «Джаноме»

Відомо, що ціна моделі залежить від її можливостей та функцій. Щоб заплатити саме за ті, які будуть використовуватися, вивчіть наші рекомендації.

  1. Управління. Найбільш поширені сьогодні електромеханічні та комп'ютерні швейні машини Janome. Перший варіант більше підійде для домашнього використання, другий – для професійного.
  2. Опції. Вибирайте багатофункціональну швейну машину Janome, якщо ви багато шиєте вдома або в майстерні, вам необхідні такі можливості, як вишивка, подвійна голка, робота з різними по товщині тканинами та інші. Для домашніх операцій, таких як підшивка штор або штанів, підійдуть прості моделі.
  3. Набір додаткових елементів. Лапки, голки, шпульки, інструменти обслуговування зроблять роботу простий, а догляд швидким.

Компактні швейні машинки «Джаноме» легші за стаціонарні. Але другі важчі, отже стійкі. Ви можете вивчити характеристики моделі, що сподобалася, на її сторінці. Кожен товар має якісне фото та детальний опис.

Купуйте машинку в інтернет-магазині та заберіть у пункті самовивезення або замовте доставку.