Швейні машини, машини для вишивання удосконалюються рік у рік. Їх пристрій вбирає у собі досягнення сучасних технологій. Одночасно спрощується керування машинами. Японські вишивальні машини Brother упевнено утримують лідерство серед подібних виробників. Надійність та зручність у роботі є незмінними характеристиками цієї техніки. А комп'ютерні швейно-вишивальні машини цієї фірми просто фантастичні пристрої.

Яскравим представником техніки Brother є Innov-Is V-7. Всі операції, доступні машині, контролює комп'ютер та відображає рідкокристалічний дисплей. Просте управління здивує і знавця, і новачка. Кнопки натискаються легким дотиком пальця. Нові операції легко освоїти за допомогою комп'ютерної програми навчання.

Найважливіша характеристика швейної машини – швидкість шиття. У описуваної моделі вона неймовірно велика, становить 1050 стібків за хвилину. Багато промислових машин у швидкості поступаються Brother Innov-Is V-7.

Натяг нитки регулюється автоматично відповідно товщини тканини, складу та однорідності нитки. Автоматика встановлює тиск лапки. Для прошивання товстих шарів тканини передбачено підйом лапки до 11 міліметрів. Працюючи з тонкими тканинами підключається інтегрована система здвоєного руху тканини. Нитка в голку заправляється автоматично, є датчики закінчення нитки.

Машина шиє тихо, плавно, без вібрації. Це з інноваційним пристроєм човникового механізму. Число вбудованих рядків становить кілька десятків, які, за бажання, можна різноманітно модифікувати.

Шиття можливе в декількох напрямках, виконується 531 швейна операція. Є функція автоматичної обробки петель. Для вшивання блискавок та пришивання гудзиків у комплект входять спеціальні лапки. В наявності є сенсорне перо, яке незамінне і в режимі вишивання, і в режимі шиття. Воно дозволяє точно поєднувати рядки, коригувати їх довжину та ширину, допомагає у моделюванні малюнка вишивки. Велика робоча поверхня, яскраве підсвічування, лазерна указка, вбудований годинник – зручності, які є у машини.

Вишивальна машина Brother Innov-is 770 E (NV 770)

Дана модель забезпечена найсучаснішим вишивальним блоком. П'яльці надійно закріплені, міцно фіксується тканина. Це виключає прояви люфта. Площа вишивки складає 300 на 180 мм. Дисплей комп'ютера яскравий, великий, кольоровий, з високими якостями. Він дозволяє бачити вишиване зображення в натуральному кольорі та розмірі.

Машина відтворює 17 вишивальних алфавітів, 227 мотивів для вишивання. Можливе редагування наявних малюнків, комбінування їх, створення власних композицій. Процес творчості відображається на екрані. Можливе завантаження нових дизайнів за допомогою картки пам'яті. Вишивати можна гладдю, хрестом, технікою ажурної вишивки та рішельє. Легко зробити квілтинг, печворк та аплікацію.

Влаштована ця швейно-вишивальна машина Бразер NV V7 досить складно. Елементи точної механіки, електроніки, електричні складові потребують регулярних технічних оглядів та планових профілактичних заходів. Частота цих заходів залежить від робочої завантаженості машини. Через сервісні центри відбувається оновлення комп'ютерних програм.

Brother Innov-Is V-7 під силу пошиття і верхнього одягу, постільної білизни, виробів з тонких тканин. З її допомогою виробляються будь-які вишивки та аплікації. Безперечно, дана модель – найкращий вибір хороших господарок.