Швейні машини – купити швейні машинки в Україні за доступною ціною

Швейні машини

У будинку справжньої господині має бути швейна машинка. З її допомогою можна не тільки зробити дрібний ремонт одягу, а й пошити постільну білизну, штори, вечірнє вбрання.

Види

На даний час виробник представив понад 270 моделей. Усі вони умовно поділяються на три категорії: бюджетні, професійні та портативні. Швейна машинка в Україна.

Для бюджетних моделей характерне виконання найпростіших завдань. Сюди можна віднести прості рядки, зигзаги, штопку, пришивання ґудзиків. Такі швейні машини здатні виконати до 20 операцій. Цього цілком достатньо для домашнього використання. Купити побутову швейну машину може дозволити будь-яка господиня у Харкові. При цьому вона отримує обладнання, яке інтуїтивно зрозуміле у роботі, не ламається.

Професійні моделі мало кордонів. Для них легко виконати прості завдання, при цьому вони справляються з обмоткою петель, здатні вишивати, робити стачні та декоративні шви. Тут вбудований горизонтальний човник, який не тільки робить якісний рядок, а й полегшує процес заправки нитки.

Виробники розробили вбудований комп'ютер, який швидко налаштує роботу машини на потрібний лад. Усі операції регулюються саме так.

Портативна електрична швейна машинка Jaguar призначена для тих, хто постійно змінює місце роботи. Вона легко транспортується завдяки своїм компактним розмірам.

Електромеханічні моделі завжди йдуть із докладною інструкцією від виробника. Навіть новачок зможе легко розібратися з описом та функціями.


Комплектуючі

Виробник пропонує як доповнення до продукції чохол. Він захищає машинку від пилу та будь-яких механічних пошкоджень. Є моделі, які укомплектовані чохлами з м'якої тканини та твердого матеріалу. Обладнання Ягуар оснащено ручкою для зручного перенесення та спеціальним відсіком для зберігання дрібних деталей.