Вибираємо швейний стіл

Спеціальні меблі для швейних машин

Приступаючи до роботи на швейній машині або оверлоку, хочеться, щоб техніка була зручно розташована, щоб голки, лапки, нитки та різного роду швейні приналежності завжди були доступні. Раціонально обладнаний простір дозволить працювати з комфортом та задоволенням.

Маючи все необхідне під рукою, ви не витрачатимете зайвий час на пошуки швейного приладдя. Вони будуть організовано та компактно зберігатися у спеціальних ящиках столу. А на додатковій поверхні для крою ви зможете зібрати виріб цілком, не відходячи від швейного місця.

Сучасні швейні столи

Сучасні швейні столи багатофункціональні та призначені для будь-яких моделей швейної техніки. Для машин стандартного розміру (до 10 кг), так і для збільшеного (до 20 кг). Моделі столів із пневмоліфтом найбільш комфортабельні.


Підйомний механізм має дві точки опори, що виключає вібрацію під час роботи та забезпечує надійну фіксацію машини. Пневмоліфт дуже простий у використанні. При невеликому натисканні машини можна встановити в потрібне положення.

Виробники швейних меблів

Обладнання фірм RMF (Німеччина) багатий вибір декорів, широкий спектр можливостей, висока якість, надійність та прийнятна ціна. Асортимент швейних меблів, що постійно оновлюється, дозволить вибрати найбільш підходящу модель столу або тумби для будь-якої швейної, вишивальної або в'язальної машини, а так само для дрібної швейної фурнітури.

Швейний стіл RMF 37.11/30.44/37.10 (Німеччина)

Комплект RMF


  • Крім основної робочої поверхні є містка тумба для швейних аксесуарів.
  • Складні дверцята з навісними контейнерами для дрібного приладдя.
  •  

    Швейний стіл RMF 38.50 (Німеччина)